baring mengiring

Assalamualaikum. Saya nak tanya normal ke tak bila baby 5 bulan tidur mengiring? Bila saya try ubah posisi tidur dia melentang dia automatic akan mengiring juga. Saya trisau pula

3 Các câu trả lời

Sya rasa normal..bby sye p sma..dari umr 2 bulan smpai skng nk msok 5 tido mngiring...xnak tdo terlentang..bg susu pn mngiring..apa y penting sentiasa pantau masa bagi susu and nak2 kalau baby xpndai meniarap lagi

Normal sis. Bby sy pn mcm tu. Tp kne sntiasa pantau sbb dia dlm proses nk meniarap. So slm tido mgkin dia ada meniarap. Baby sy 3x meniarap ms tido. Mmg tido xlena la ms tu. Sbb dia xpndai lg meniarap waktu tu

Waalaikumussalam.. bby sy masuk je sbln tdur mengiring n jrg tdir telentang.. skrg bru 1m25d