Sakit masa bersama

Normal ke awal2 pregnant rsa sakit semasa bersama, sakit, kering dn x ada mood? Ad x ibu2 mcm ni? Cre pnyelesai nya mcm mana? Sy pregnant bru 9 mggu, dr thu pregnant smpai laa skrg xleh nk bersama sbb rsa mcm xda mood nk lyan.. 😭

2 Các câu trả lời

hahahha..same la..mcm dh tkde nafsu..mungkin sbb hormon berubah..pasal sakit tu sy tktau..sy tak bersama sejak tau dh pregnant..sbb ade sejarah keguguran..jadi nak elakkan bnde2 yg bole jd sbb keguguran

sama sis 😂 tkde mood langsung nk bersama lps tahu pregnant..letih je rasa penat nak layan 😂