Kuning

Normal ke ank sy dh turun kuning 3 minggu lepas last check jd 86 je. Tp skrg sy keep nmpk sket2 kuning dkt dy kdg2..mmg normal ke kesan kuning tu lmbt habis? Terima kasih

3 Các câu trả lời

Normal, asalkan dia dh lepas dari paras yg bahaya untuk kuning tu pun dah alhamdulillah. Lama2 kuning dlm badan tu akan slow2 hilang, kerap kan bg susu untuk baby membuang, itu je cara untuk kuning tu fully hilang.

Normal klau last check doc ckp tkperlu dtg klinik utk check kuning dah tkpe Memang still nmpk lg dkt skin kan , kadang kuning tu dkt sebulan juga la bru nmpk kulit asal dia Yg penting doc ckp ok

itu normal untuk baby yng baru lahir memang lmbat trun