36wk baby belum engaged.

Hi, normal ke 36wk dah kepala baby masih belum engaged ke bawah. Masa checkup 35wk dh ke bawah doctor cakap in shaa Allah takkan berpusing lagi. Bila masuk 36wk pergi checkup nurse cakap baby dah berpusing serong pulak. Mcmana ye.

1 Trả lời

tidak perlu risau, mcm sy, sampai sudah anak pusing tak masuk laluan, pusing - pusing pun kepala diatas... sy bersalin czer tidak boleh secara normal... yg penting baby sihat dan dipantau gerakan