37 weeks

Normal ke? Klu dh 37 weeks sakit kt tulang pelvik tu? Last week g jumpa nurse, nurse cakap kepala baby kat engaged dah?

5 Các câu trả lời

37 weeks.. Bagi ibu yg first tym pregnancy...bidan syorkan buat urutan susu utk memastikan laluan susu ibu tiada sekatan apabila slpas mlhirkan bayi & elak breast bengkak...urutan boleh dbuat seawal usia kandungan 7 bulan..

Normal , saya pun 35w dah start sakit , masuk 37w lagi sush nk jln sebb kepala baby dah duk dkt laluan .

Kepala bby dah engaged sbb tu sakit... Kepala dia menekan

Normal tu sis..

3y trước

sis, klu anak kedua sama ka mcm ank pertam tu .? sy skrg 37w4d

normal