Simptom pregnant

Normal ke 1st trimester 6 weeks ni tak rasa mabuk ke apa? Takut pulak diri sendiri elok je. Tp nafsu makan membuak. Alahan pun takde lagi 🤔

14 Các câu trả lời

saya anak 1st, xde alahan langsung sampai bersalin. alhamdulillah, sujud syukur... skrg preggy anak no 2. start da mabuk pagi2. bau bawang x boleh, bau masak2 x boleh. pergerakan agak terbatas. xmakan lapar, bila makan sakit kepala.

3y trước

ikot anak sis, lain anak lain ragamnya.. semoga segala urusan kita dipermudahkan hingga melahirkan..

Normal. Ada org sampai bersalin tk ada alahan. Tp org kata kdg dipermudahkan dr segi alahan, dpt ujian masa nk bersalin. Wallahualam. Cuma tk ada alahan pun kira normal dan bukannya bermasalah pun 😊

3y trước

Alhamdulillah. Hrp2 tkde alahan sampai nak bersalin 😂 amin

mcm saya first trimester takd alahan lgsg, tapi kuat makan.. saya kena muntah² masa nk masuk second trimester. tpi on off muntah, kena waktu malam.. tgkla bdn memasing lain simptom nya hehe

Saya 6w ke atas baru start mabuk2. Sampai sekarang dah nak masuk 14w mabuk still ada lagi. Makan minum mesti keluar balik sampai taktau nak makan apa lagi. Huhu.

normal nt 6week ke atas baru ada alahan ...sy cm tu lah igt x ada alahan seronoklah sgt konon nya..bila week strs nya tu dia dtg dgn truk nya

3y trước

Tu lahhh yg tgh takut tu. Haha tp semua tu experience manis jgk

Normal je sis 🥰 bersyukur kalau tak da rasa mabuk sebab bukan senang nak hadap morning sickness sis 🥺

3y trước

Tu lah. Bersyukur sgt. Cuma takut je tkde apa allahan. Tp ni tgk komen sume alhamdulillah tkde alahan apa2 lg

sy Pon masa 6week Tak xde mual pape. relex aje. tapi sejak 9week ke atas baru mabuk2 sikit🤭

3y trước

Hehehe. Hrp2 tkde mahuj alahan apa2

normal. sy 2nd pregnancy mcm tu.. sy xde alahan. semua husband kena

normal sis, sama dgn saya masuk 8week tak de alahan

Sy start mgu ke-10 baru mabuk2 🙈