18 week gerakan kandungan kurang

Normal ke 18week kandungan kurang gerak ? Tak active macam 13week

2 Các câu trả lời

dont worry wak. skrg tk penting sngt jumlah dia gerak bnyak or skit. jnji bby gerak je. yg penting masa 28mnggu nnti😊masa tu kna kira pergerakkn dia so masa tu kna aware skit la😊

3y trước

welcome☺️jgn risau sngt tau❤️ be positive selalu tau✨sbb klau awak stress, bby pn stress🥺

Wah bestnya dr 13 weeks rasa baby dah gerak. Sbb sepatutnya 18 weeks lg rasa aktif sbb dh makin besar dan makin terasa pergerakan. Boleh check doktor apa pun

3y trước

hehehe alhamdulilah 13 week lagi bby dh gerak baiklah tq info