Gerakan baby

Hi mummies2. Nak tanya. Normal ke kandungan 35minggu baby active siang malam? Sebab saya tengok mommy2 banyak cakap baby dah makin kurang active. Risau pulak

2 Các câu trả lời

Asalkan cukup kiraan 10x dlm tempoh 12 jam tu inshaAllah okay sis. Tapi kalau sis rasa was2 jugak, pergi je hosp. Sbb firasat ibu ni dia jer yg tau.

saya pun aktif je awak. 😅 .

2y trước

depend kot awak, gpun saya duk g kk selang sehari sama, tuh mcm tak kisah sgt, yg kisah kalau dia tak kick sgt .