24w Baby Kurang Gerak

Normal ke baby kurang gerak. Harini mcm dia tak bergerak. Sllu active je

4 Các câu trả lời

Ya normal. Sbb tu kira gerak bby masa 29w.time ni bby sejam @1jam stgh akan ada gerak.... Bawah 28w bby still x bnyk gerak..

baby dah tau tdo .. dorg tdo dlm 12 jam mcmtu .. cuba mnum suam pastu baring belah kiri .. x pon mkan yg manis2

Mungkin dia rehat. Try la minum air sejuk/manis. Usap2 perut borak dgn baby.

Aah.... .kdg kita pent bby kurng gerk kita tk ase pdhl dia gerk je