34minggu3hari

Normal kah kelengkang sakit bila nak tidur , nak pusing ke kiri ke kanan sesakit badan , tulang di antara punggung pun sakit , bby kuat mengeras tak sakit cume perut rasa tegang ✋🏼🤰🏻

1 Trả lời

normal.. tapi tak smua ibu2 kena sakit bhgian tu.. puan boleh letakkan bntal antra kaki smsa tidur, slain tu kena lakukan senaman ringan untuk kurangkan sakit tu.. puan boleh tgk bhgian blkg buku klinik.. kat sna ada cntoh2 senaman ringan untuk ibu mngandung.. klu masih x kurang.. boleh refer nurse/dktor untuk tnya pndpt yg lain cra kurangkan sakit tu..