Badan berangin,normal ke ?

Normal ka kalau selalu sendawa semasa hamil ?

7 Các câu trả lời

normal. digestion slow down supaya baby dapat serap nutrients sebanyak mungkin dari badan ibu, sebab tu jadi berangin. banyakkan minum air suam, makan sayur buah untuk lancarkan digestion.

4d trước

tq sis ❤️

normal sis. memang rasa berangin je. kena kerap makan jangan sampai gastrik

Normal sis. Saya dulu asyik kentut je 😂 Kerapkan mkn tp kuantiti sikit tauu.

normal rasanya. saya selalu sendawa dgn kentut 😂

Bergantung pada pemakanan, gaya hidup dan postur

tq sis,baru rasa lega sikit 😬...