Alahan mula reda pada minggu 13

Normal ka ibu2? Saya mula kurang alahan mual2 dengan muntah pada minggu ke 13. Sy alahan dri mggu ke 6 hritu. Mggu ni dah kurang. Makan pun dah ada selera. Risau pulak hati ni 😔

3 Các câu trả lời

Normal kot sbb saya pun macam tu. Week ke 13 dah hilang morning sickness tapi yg peliknya skrg,setiap kali masuk minggu baru jer muntah. Muntah sekali tu shj la. Hari kedua dh ok. Start jd mcm tu minggu ke 15😂

Saya pon sama 13w alahan hilang sikit2 .. skrg dh 16w takde alahan dah ... InsyaaAllah takde apa selagi takde turun bleeding ☺️Yakin 💪🏻

12mo trước

Alhamdulillah sis takde bleeding apa2, cuma mual muntah tu ja kurang. Selalu muntah 4-5 kali sehari. Ni sehari sekali dua je muntah 🥹. In sha Allah baby sihat jaa nih.

Pengalaman saya normal.. syukur.. yey , boleh jalan2 😁

12mo trước

Jika risau, buat pemeriksaan dgn doktor ya