Anak tidur lama

Normal ka anak 9bulan+ dia tdur siang 2 kali. Yg tdur prtama hmpir 2jam. Tdur yg kdua hmpir 3 jam. Shari dia 2 kali nap. #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal sis. anak sye dlu mcm tu jugak siang tido 2x. waktu malam mmg sye akn setkan 930 kne masuk tido. skang dh 2y, siang tido skali je. bnyk main and yg penting waktu tido malam dia masih sama 930mlm

1y trước

oww normal. ok sis. risau jga sbb lama sgt nap dia 😅 biasanya nap dia sejam lebih ja stiap sesi nap 😂

Timing okay ke? Kalau malam tidur lewat, kena ubah timing, sebab umur macam ni atleast paling lewat tidur pukul 9/10pm.

1y trước

ok tq 😊