Keputihan

Is it normal to have keputihan in 1st trimester? Risauuu

6 Các câu trả lời

for me..normal je..sbb sy alami bnda yg sma..bykkn minum air..so far dh msk 2nd trim..dh bkurgn kdg2 xda..mlainkn kptihan tu hijau,coklat + bbau..tu kna check ngan doc..tkt kna jgkitan..

5y trước

welcome n congrats..take care..

Normal kot awak.. sbb kita pn teruk sangat.. sampai pg klinik test pn makan ubat still ada.. bnyak kn minum air masak In Shaa Allah dia kurang..

Normal sis. Sy pun ada. Cuma kalau keputihan tu keluar luar biasa banyaknya boleh la inform doc for next appointment nanti.

5y trước

Ha, sama sis. Masa kencing , dia menitik keluarkan. Tapi bila tengok warna ok, takda bau dan bahagian tu tak gatal tak risau dah. ☺

klau xgatal dan xbbau busuk ... it's normal

kalau mcm saya flek warna coklat. normal ke?

5y trước

Before this flek coklat jga, lps jumpa dr dia bg ubat kuatkan rahim, duphaston, lpstu mmg putih susu ja.

as long x gatal, normal je.