33 weeks... 3rd trimester ...vomiting

is it normal to start back Vomiting in ur week 33? I have been vomiting again since my 3rd trimester begins... ??

32 Các câu trả lời

Saya bila batuk2 confirm akan termuntah.. so sy tahan batuk.. Masa first trimester terbatuk dua kali je fuh dia terus keluar semua yg makan td.. Muntah dkt kedai makan atas meja makan. Trimester ketiga pun rasa mcmtu tp tak kerap. Yg penting tak blh batuk byk kali nnt terkeluar 🥲

Sy pun rasa mual2 start 30 weeks 🥹 makan sikit pastu nak muntah.. loya.... second trimester okay je takde rasa loya ke nak muntah ke. Awal2 preggy dlu mmg ade rasa mual2 tu. Now its come back but less severe 😇

normal kot. saya pun mual2 tapi takdalah muntah2. saya kurangkan portion makan je macam 1st trimester dulu. makan sikit tapi kerap. sebab perut cepat penuh tu rasa nak muntah kot 😂

sama. trimester pertama dan kedua langsung muntah, tiada alahan. sekarang week 33 asyik rasa nak muntah je. risaunya esok checkup di hospital sebab berat tak naik, baby kecik.

ya Allah. seksa muntah2 sekarang ni. perut besar seksa oo.. saya pon dah start muntah2. lagi2 kalau minum susu. or makan any produk tenusu. dah kena stop susu plak dah.

Ingatkan saya sorg jaa rasa, normal rupanya.. Nasib baikk. 1st & 2nd xdak alahan, mai 3rd rasa mual.. Dgn perut makin besar

2y trước

samala 😂😂3rd bby..3rd trimester loya blk

Normal... Sy pernah mcm tu... Rase lagi siksa bila dah hujung2 ni jadi alahan...

5y trước

kan...seksa nya... ending pulak kene alahan lagi... aduii

sy pun rasa jugk tp kdg2 je laa,nk2 bila mlm auto akn muntah rasa mcm ad something je dkt dlm mulut dkt leher laa😂😂😂

Sama. Dulu 1st trimester muntah. 2nd OK. Skrg masuk 3rd tri muntah balik tp tak teruk la

sy vomit dr trimester pertama sampailah skrg dh nk masuk 34 minggu. First baby pun sama. So, rasanya normal je.