Newborn question

Is it normal for BCG to look like this? Esok dh nk prgi klinik but I'm very concerne #firsttimemom #pleasehelp #advicepls #firstbaby #help #firstmom #bantusharing

Newborn question
17 Các câu trả lời

Sy baru pergi ceramah semalam. Ni mmg tanda before dia pecah jadi parut biasa tu. Nurse tekankan jangan sapu apa ubat, jangan pecahkan sendiri. Nanti parut jadi besar and xcantik. Just bersihkan macam biasa time mandi. Semoga membantu! 🫶🏻

normal. nnt akn jd cam bisul/jerawat yg bernanah. biar pecah sendiri dan nnt bru jd parut BCG. ❌ jangan picit/keluarkan nanah dia ❌jangan tampal apa2 plaster or letak apa2 ubat

normal. lama2 akan jd tanda. jgn letak apa2 krim/ubat. anak saya gini la dulu. nurse kata normal

normal.. maksudnya pandai la org yg cucuk ni..cuma nt maybe anak akan demam skjp smtra dia nak jd parut bcg tu

Normal. Nnti dia meletup baru jadi tanda mcm kt lengan kita tu 😂 tapi nnti bisa. Boleh demam baby..

Mcm normal tp better tnjuk dkt misi. Mcm bby sy tak ada naik smpai mcmni, cuma parut biasa shj

yes normal, ini keadaan baby sy. xperlu letak apa2 nnti dia akan pecah dan jd parut dgn elok

Normal tu.. jgn pecah kn sndri atau letak ubat ap2 nt die akan kcut atau pecah sndri

Normal.. Anak Saye pon macam tu sampai ade air pecah pstu kecut sendiri..

normal sis, dia akan pecah sendiri nnti jdi parut BCG. jgn di kacau2