hamil..

Normal atau x klau kandungan 9w kantung ada janin belum nampk....tpi ada pendarahan..lg 2 mggu scan lg...

7 Các câu trả lời

Klau jd pendarahan bby kecik mmg ssah nmpk...sebelum scan mnum air bnyk²...snang nmpk...insha allah klau allah dh tntu kn rezeki kita untk dpt anak msti allah lindungi...sy pon bleeding kdg² jd spotting...mmg kna bnyk berehat...tp klau stress mmg jd spotting...sy start spotting bleeding 4w4d skrg dh 10w2d....sy hrp lpas nie xkluar dh spotting or bleeding...bbyfirst jgk...insha allah bby August anniversary sy setahun perkahwinan

5y trước

Sy spotting n bleeding start usia kandungan 4minggu4hari dari tarikh 8.12.2019 hgga 21.1.2020

Kalo pendarahan skit dan x berterusan insyallah xda apa2, dulu kita msa 9 weeks kantung npk tpi kosong,risau hati hnya allah yg tau, tiba2 msul 10 weeks pula pendarahan mula2 skit je lama2 mkin byk drh kluar, dlm smgu jga pndrahan pas tu gugur,sedih sgt msa tu,alhamdulillah 2 bln kmudian mgandung lagi dan skrg dah 2 tahun umur ank, pesan sya jaga dri elok2 mnum ubat2 doa tawakal, selebihnya serahkan pada allah.

5y trước

Betul awk.. sypn sedih. Mula2 sikit je darah kua. Lps tu trus kluar byk.. sy gugur masa kndungan 8weeks. Hrp2 lps ni ada rezeki sy lg lps ni.. sedih sgt2 sbb yg sy gugur tu.. 2 kantung..

semoga di permudahkan sis..insha Allah rezeki ada..bykkan makan makanan yg sihat2 k sis..buah2an..sayur..kalau kerap pendarahan,cepat2 jumpa doc.jgn rujuk 1 doc saja..rujuk doc lain jugak..asal pakar puan.

InsyAllah ade tu, sy pn mcm sis, mse scan 9w nmpk kantung je, repeat mse 11w alhamdulilah da nmpk janin n heartbeat too,now 28w dah alhamdulilah. take care ya, jgn lupa mkn asid folid.

Byk2 doa sis. Hope semuanya ok. Sy 8w, nmpk da dgn nadi dia sekali. Mybe ikut bdn masing2 kut. Tp klu bleeding baik rujuk doc. Xpyhla tnggu scan 2 mgu tu . 😓 Sy pula yg risau

Sama mcm sy skrg sis.. 9minggu kantung ada janin blom ada.. Jantung pun blom.. Zuriat penantian 3thun lebih.. Sedih n bgg suma ada sis.... Nk tunggu lagi 2minggu or 3minggu lgi

Myb janin kecik sgt atau sis ovulate lmbt so janin myb bkn usia 9w. Doa byk2 sis. Semoga ada rezeki.