Bersalin swasta?

Nk tye. Betul ke, klu nk besalin kt swasta, peluang nk bersalin normal tipis? Sbb ad info ckp swasta ni akn bg alasan suruh czer sbb cost lebih. Betulkn jika sy salah. Sbb sy nk sgt bersalin swasta, tp klu ad rezeki mmg nk rasa bersalin normal.#firstbaby

1 Trả lời

takde la. yang menentukan bersalin nak czer atau nornal tu atas diri kita bukan doctor. saya bersalin swasta jugak, normal sahaja takde potong atau koyak. selamat je. kalau doctor suruu czer bleh tanya kenapa perlu czer apa masalah ke apa ke. kalau kerajaan je saya selalu dengar dorang yang decide untuk czer or normal 🤷🏻‍♀️