Air ketuban byk

Nk tnye..ape punca air ktuban byk ek..bru2 ni pi klinik check up dr scan air ktuban sye 19.9..pdhal sye x de kncing mnis..cuma dr plik berat bdn sye statik 53kg je slma sbulan tu yg drscan..skli scan nmpk air ktuban byk pula..tp dri cek size baby kpla sume ok..rabu ni pi pkar kt hspital melaka pula..ade yg pglmn x..tkut lah sye..ni anak kdua..anak prtma ok je..huhu

1 Trả lời

dari pemakanan jgk. ade yg cakap mkn buah tembikai bole banyakkn air ketuban