Sembelit semasa mengandung

Nk tnye td sy ad buang air besar pstu keluar darah sebb luka kt tmpt yg buang air besar ,trus sy pergi kk , doc ckp xde ap itu normal masa teran keluar 2,3 titik darah ,pastu dia bg ubat untk cair kan najis.. adkah ibu mngdung normal kalau mngalami sembelit mcm sy😢#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

sangat normal, dah bersalin pun memang normal sembelit. So, jaga pemakanan, postur dan senaman sesuai kehamilan. Minum air kosong secukupnya

2y trước

🌻