susu formula

Nk tnye pendapat mmy², ni kali ke 6 baby tukar susu. G klinik swasta doc suh try susu ni sbb baby sy slalu popo 2 3 4 hari skali, perut slalu kembung mcm sembelit tp najis dia xkeras . Tp susu ni mcm xbrape kena jgk dgn baby sy, blh suggest susu lain klau mmy penah ad pengalaman mcm sy? And ptut ke sy bwk baby g klinik gov utk check since swasta xbrape membantu?

susu formula
21 Các câu trả lời

Maybe kena cari lactose free. Anak saya masa umur setahun ke bawah selalu isu ni. Last2 doc pakar kanak2 sruh tkr ke lactose free

4y trước

Kena jumpa doc dlu ea? Sy g jumpa pkar kt klinik swasta tp mcm xbrape membantu. Maybe kena g gov kot

Ank sy dlu ambil friso,xsesuai. Try dugro n Dutch lady,enfa, S16 pun xok. Last2 bg lactogen bru ok☺️ kne try n error.

4y trước

Dh pernah try tp ank sy xsesuai😢

My baby minum susu enfalac..susu comfort nie sy bg minum 1 hari 2x sebb baby sy selalu muntah susu..

Ape Kate cuba susu mamamex.ia bagus untuk usus

Cuba karihome atau BB S2

Boleh try enfalac gentlease sis.

Susu snow neo baby

Ini susunya

Lactogen

try dutch baby

4y trước

Baby sy xsesuai susu ni skrang. Sbelom ni dia ok dgn susu ni n dia suka tp skrang xleh minum susu ni sbb asyik muntah bila minum