Baby muntah tanda kena tukar susu ke?

Mohon bantuan mommy2, ank sy skrg dh 27 hari..slalu sy bg susu lepas pam masuk botol+ formula s26...tp skrg musim ujan n kadang tu dh bg susu ..selepas sejam or sejam setengah bby tejaga semula mcm nk susu...tp bila bg formula dia muntah semula...baby kadang 2hari sekali slalu berak..tp najis warna kuning elok n slalu kentut n x meragam Slepas menyusu...adakah sy perlu tukar susu😓

2 Các câu trả lời

Tukar susu formula. Ade susu formula seakan susu ibu. Susu snow dan morinaga. Sbb dia minum susu ibu jgk kan

Bkn masalah susu. U kena naikkan onz dia. Skrg bg berapa onz?

1d trước

Boy sis