nak tnye

nk tnye nasal ni boleh guna tiap masa ke utk bgi hidung bby tk sumbat mcm guna pgi dn mlm.. ke mcm mne??

nak tnye
2 Các câu trả lời

Guna bila sis rasa perlu sedut hidung anak..doc kanak2 galakkan sbb dia bukan bahan berubat pun cuma baby akan xselesa sikit time sedut tu..tp sangat effektif lepas hingus dia dapat keluar..saya guna bila2 masa kalau dia selesema 4-5 kali atau lebih..janji hidung dia xtersumbat..kalau hidung tersumbat sangatlah menganggu time dia menyusu..kesian..bila sblm mnyusu clearkan dulu baru dia bole melekap kat breast n mnyusu sampai kenyang..

5y trước

betul sis ckp.. memang kesian bile time nk nyusu tu. pape pon thank you sis 🤗

Boleh guna bila2 sis..sebab tu bukan ubat..fungsinya pun mmg utk clearkan nose blocked..

5y trước

thank you sis 🤗 lega bile dengr