Sterimar baby nasal spray

Assalamualaikum / hi mommies .. baby sy umur 7bulan hidung susah nk bersihkan .. boleh tak klau sy guna sterimar baby nasal spray utk bersihkan hidung dia walaupn dia xselesama ? Sbb kdg2 nafas dia mcm terganggu penuh kotoran dlm hidung .. mohon pencerahan yaa mommies2 sekalian

Sterimar baby nasal spray
1 Trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini..biasa bersihkan hidung anak dgn guna hujung lampin ms dia tido .tu cara sy la..tp cara org lain sy kurang psti ttg ini..