Berat badan naik

Nk tnye mommy2 semua . Mcm mne ye nk kurangkn berat bdan ? Hri tu berat bdan naik dkt 4kg dlm mse sebulan . Skrg dh cuba control . Mkn pun paling last pkul 7 . Tp berat bdan still naik 🥴🥴 23hb berat bdan 66kg skrg dh 68kg 😭 #advicepls #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

sis mkn pil perancang ke atau depo???klau makan,mgkin tu slah q punca brt bdn naik....sy pun dh mcm2 tukar ubat prncng. yg ni last cuba..klau naik jugak,pksa guna iud...🥴🥴🥴