Pertanyaan

Hi nk tnye mommy mommy smua thu x knpe latelly ni saya rasa ada something kluar dr lubang faraj mcm air putih ..tp bkn keputihan dia mcm air suam tk bnyk sikit je tp kerap jgk lah..ada tahu tu msalh apa ye .. Saya 26 weeks #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

1 Trả lời

Kebetulan baru jumpa doktor dan salah satu sbbnya rasa mcm keluar air ni. Doktor kata normal selagi tk ada keluar keputihan yg warna pelik-pelik.