MALAS ☹

hi momies to be, sye sekarang baru pregnant 8weeks. Tapi malas yang amat sebab rasa macam tak sedap badan ? tapi bila rehat banyak jadi lemah pulak. Habis kerja rumah semua tak buat. Segan kat husband kadang2 sebab rumah tak berkemas. Kadang2 tak masak. Sebab sye surirumah. Tak buat apa jadi segan walaupun dia tak kisah ? nak bangun mandi atau solat pon malas. Kalau boleh nak melepet je atas katil. Allahuakbar ? Moga2 lagi sebulan 2 normal balik diri ni ?

1 Trả lời

Sama la kita sis.. Sy pun kemalasan yg amat. Haha. Tp nasib la anak dh bderet. Nak tak nak dapur mesti berasap jgak.. 🤭