Air kelapa

Nk tnye. Air kelapa mmg xbleh mnum ke if kndungn baru 18week ? Sbb nk sgt mnum mmg fav dri dlu?

20 Các câu trả lời

Tringin mnum eh? Mnum sikit dlu.. Bagi 2 3x sedut.. Then biarkan dlu.. Tkot skit perut ke apa.. Then mnum lagi.. Sbb saya msa 4bulan mnum.. Mnum skit2.. Then sakit perut 😅 nseb takde pape.

Boleh minum dengaq orng kata minum air kelapa boleh elak anak dapat kuning..kulit cantik.air nira pun sama.x silap bila dah masuk 6 bulan pregnant amalkan elok..

Saya dr awal preg takpernah miss stiap mnggu msti sehaqi tu mnum air kelapa 🤣 dh fav nk bt camna 😂🤪

awal2 mengandung saya jamah je seteguk dua. xdapat tahan la pulak tengok air sama tegan dia tu 😂😂

Boleh dear, tpi jgn kuantiti byk skli.. Kdg ada stgh org ssuai utk minum ada pula xsesuai.. 😁

Minum ja.. Mak sy kata waktu pregnant x byk pun benda kena pantang, yg byk bila dah lahir nanti.

depends pada ketahanan masing2. saya dari awl pregnant mmg duk minum je air kelapa sampai skrg

Blh minum ..try minum sikit dlu ..kekdg Masa mengandung minum apa pn blh buat perut kembung ..

Ye minum sikit buat rasa2 dulu nnti dh 7 bulan keatas boleh dh minum seminggu sekli

Msa awl2 preggy sy xmnum lg, msuk trim ke 3 baru sy mnum