34 week

Nk tnye ada ke yg air ketuban banyak.. Mcm mne air tuban tu boleh bnyk.. Ada risiko ke n bby besar.. Ada tk. Yg baby besar n air tuban bnyk.. Just nk tau bahaya ke

1 Trả lời

mcm sy detect air ketuban lebih masa kndungan 26w. lpas tu mesti doc akan monitor scan 2 mggu skli. Alhamdulillah semua ok. kalau Google mesti menakutkan jwpn sbb air ktubn lebih tu mcm baby x telan air tu. proses air ktubn normal baby telan air ktubn tu. kiranya bby adasalah prcernaan mcm tu la klu Google. sy pernah Google sbb air ktuban sy pon lebih.

4y trước

sy msa 34w dh beranak. Alhamdulillah ank sekrang dh 10 bulan