14 week

Nk tnya normal ka sakit perut belah kanan dan ari2..dia mcm dtg 10 minit stiap kali

5 Các câu trả lời

sy pun cmtu. pastu slow beralih bwah perut plak. baby mengeliat xtau nk kata aktif dia cmne. nk bukak ruang kot utk dia 😅. pg ni xskit da. bla skit cmtu sy bring berlawan arah atau berjalan. minum air byk n mnum susu.kurg sikit rsa ngilu tu.

Samaaaaaa. Sy pn sakit teruk kt belah kanan pinggang, perut n ari2. Xtahan rasanya

Sy pun mcmtu jgk.. skrg dah 30weeks smua ok😊

normal sis

normal