Sakit ari2

Hi mommies. Sekarang ni masuk 38w. Dah sakit ari2. Tp sakitnya belah kanan ja. Belah kiri tak rasa. Bila berjalan tu pressure betul sakit tu belah kanan ari2. Perut pulak mengeras. Jalan sikit keras. Makan banyak sikit keras. Normal ka? Atau kena jumpa dr? Baby gerak ok. Cukup dan terlebih. Tanda2 bersalin lain takda. #firstmom #anaksulung

2 Các câu trả lời

normal. mmg kena tahan je. if sakit boleh mkn panadol xde masalah as painkiller

4t trước

Okay la kalau normal. First time sakit presssure gitu lepas tawaf shopping mall 😅 selalu bearable lagi.

Normal. Sbb kdudukn baby juga jd mcm tu.