Susah tidur mlm

Nk tnya memang awal pregnant ni. Mlm time nk tido. Rasa xselesa ke ??

19 Các câu trả lời

Awal2 sy leno tido keja asyik nk tidoooooo jah, skrg hujung ya Allah sakit nye bila nk tido pusing kiri kanan melentang semua tk kena, bila dh lama mengiring nk pusing ayooo sakit 🤣

Awal pregnant saya banyak tidur 😂 bangun lambat pastu malam pun tidur awal 🤦🏻‍♀️ so far saya selesa. Mungkin ikut orang

Saya pun sama. Pastu siang mula la rasa lemauu je sbb tk cukup rehat. Waktu tdo dh lari. Mlm berjaga mcm burung hantu 🦉

sy awal pregnant ok. hujung2 tu laa xselsa. sbb perut dah besar. tido mngiring xboleh. so mmg stiap malam tidur sandar je .

haah, saya pun lebih kurng sama. sush sikit nk tidur awal pregnant, lagi2 mual + muntah mlm2 tibe2 je dtng.

2y trước

sama lh kita. stress jd nya.

aah ms mlm mmg sush nk tdo...tp pelik ms siang nnti asyik nk tdo je pulak😂🤭✌🏻ngntuk xleh bwk bincng.

2y trước

🤭🤭🤭hehee..kan...punya la lena .perghh ...

ya makin besar perut makin susah tdo https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

haaaah sma lah susah nk tdo mlm tpi bila time tdo smpai keesokan pgi bngun lmbt..siang hri rasa nk tdo je sllu

1y trước

itulahh tu hahahah

Depends pengalaman masing² . Kalau saya awal okay dah makin sarat makin susah nak lena tidur malam

sy pn ada masalah susah tido...kejap mengiring ke kiri kejap ke kanan....semua rase x kena...