baby nafas laju

nk tnya klu bby kna thn nafas lju . brp lma ye duk kat wad dy

7 Các câu trả lời

Saya bersalin pun baby keluar & nafas laju. Terus kena warded kat nicu utk doctor pantau. Alhamdulillah 2 hari je warded. Hari ketiga dah discharged. Kes anak saya ni, doctor pantau dlm 24jam lepas lahir. Bila semua okay baru dorang inform parents baby dah boleh discharged.

baby brapa bulan ? mmg confirm baby akan kne warded. brapa lama bergantung dgn thap kesihatan baby sendiri. anak sye 5x warded, semuanyaa 4hari keatas bru discharges.

3t trước

baru lahir marin

dulu anak first 7 hari , sbb 5 hari on antibiotik , dua hari untuk tgk sama ada dia btul btul oke atau tak

bergantung pd pernafasan bb..klau dah stabil n doc pantau sume ok blh kuar

Sehingga keadaan stabil. Tak boleh aspect berapa lama

Anak sya 1 minggu