Pampers

Nk tnya. Klau beli pampers newborn. Kena bli brapa banyk ye sblm bertukar ke saiz s

21 Các câu trả lời

Beli per pack je sis. Satu pack tu ada dlm 60 pcs lebih juga for newborn. Ikut brand.

Sy beli 1 pack je..lps tu dah beli sekotak siap dah daiz s...slalu nb xlama pakainya

Beli 2pack dlu... Klo last scan bby kurg dr 3kg.. Sbb saiz nb dgn s lbh kurg jek..

depends pd size bby...bby newborn nie cpt bsr..bli 1 pack pn ok

Saya baru beli 1 pack je utk newborn, brand mikubi ada 34pcs.

Sy bli nb 1 pack s 1 pack tp yg bsr la bkn yg kecik..

Ikot baby..kalau berat cpt naik..tukar la ke S

Ikut saiz bby.. klu bby kecik mgkin pkai lma skit..

Bby sy 3bln lbih bru sy nk tukar p s..huhu

Belih sikit je. Try 1 pa k dlu