Pampers

Nk tnya. Klau beli pampers newborn. Kena bli brapa banyk ye sblm bertukar ke saiz s

21 Các câu trả lời

Depends kpd berat baby. Klau baby besar xprlu size nb just beli s terus. Tp kalu baby kecik mcm ank sy lahir 2.7 so nb punye pkai smpai sebulan lebih. Utk awl sy xtau berat baby so sy beli 2pack yg 36pcs/pack je. Xckup blh tmbh lgi bila baby dh klua

Tgk berat baby jugak. Kalau last scan pon baby besar better beli saiz S. Mcm saya berat baby 3.25kg pakai pampers NB 2pek je..tu pon xsmpai sebulan terus tukar saiz S. Lagipon baby kerap kencing&berak lagi2 kalau sis direct breastfeed

Beli lebih pun tak apa kalau newborn puan. Sbb newborn kuat berak. Tengok size dan berat baby awak, kalau 3kg+ better terus pakai S. Kejap ja tu dalam sebulan tukar terus pegi M 😄. Anak sy baru 2 bulan lebih dah size L.

Pampers newborn awk beli yg dlm dia ada 50/70 pcs mcmtoo.. Sebb baby bnyk kencing dan berak.. Anak sy umur 18hari dah tukar pampers size s.. Sebab tak muat.. Hihi.. Semoga dipermudahkan segala urusan puan.. Aminn..

4y trước

Terima kasih.. inshaa allah amiin

sy guna jenama mikubi, size new born sempat beli 3 pack x silap..pakai sampai x muat baru tukar s sbb mama sy ckp membazir pakai size besar klu size new born muat lg😅

Ikut berat baby sis.. Mcm ank sy lahir kecik n dia kerap berak sminggu sbungkus pampers nb yg 60 pcs tu. Berat da 3kg keatas baru tukar ke saiz S.

Beli satu pek je dulu yg ada dalm 50-60 pampers. sbb setiap baby xsama besar dia..kadang belum habis pantang dah tukar saiz s

Depends baby. Baby sy sebulan terus tukar s. Nak selamat boleh beli 2pek dlu. Sbb mcm kakak sy ank dia lahir2 sume terus pki saiz s.

Jgn beli banyak sis kdg blm habis hari dh tak muat, ne pengalaman sy lh.

Ye betul komen2 lain. Depends pada berat baby. Nk selamat, beli 1 pack dlu.