pening

hi nk tnya, kalau dah mkn zincoffer perlu lagi ke makan folic asid?sbp ade yg ckp kne makan skli,ada yang kate xperlu. yg mne satu ye.... 19weeks

5 Các câu trả lời

Tak perlu. Saya pun stop makan asid folik ( 10week ) sebab nurse tu btau, semua dah ada d zincofer tu. Alhamdulillah...HB saya naik 11 sejak makan ubat tu. Yang penting mesti konsisten 😉

xperlu dh sbb dlm zincofer tu dah ade semua kandungan vit... tp klu x bleh telan zincofer mintak tukar ubat dgn nurse ye. x semua org serasi dgn zincofer...

5y trước

Zincofer btl utk besar kan baby dlm perut...apa pendapat semua

Mkn zincofer shj sis..acid folic mkn ms awl2 preggy dlu.. dh msuk bpe bln doc akn tuka ubt lain pula..

5y trước

Klu sis xde mslh cyst fibroid klu kk sni suh 2 bln br dftr...ada spruh tmpt awl2 dh blh dh pas tw trus dftr

Tak perlu sis. Zincofer da ada acid folic ☺️

Tak perlu sbb semua dah ade dlm tu