period tk henti

nk tnya ibu2 smua. knpa sy period tk henti2, dri 9/5 lg smpai skrg.sy bru lpas bersalin 3 bulan. adakah disbbkn injek prncng sy?? klau ikutkn 10/5 sy msti ambk injek prncng. tp sy nk pilih untk ambik pil pula. mslh nya sy blom bhnti period smpai lh skrg.tolong lh.apa ptt sy buat

1 Trả lời

Yes . Sebab bila cucuk tu , dinding rahim tak menebal so bila awak skip cucuk , dinding rahim menebal dan berlaku lah period . And cycle period mybe tak normal sebab hormon

5y trước

ow.ok.trma ksih ye