Mommy yg susah hati

Hi nk tnya.. Baby sy baru sebulan tp dah 5 hari x berak.. Mnum campur bf dan fm tp jarang la mnum fm.. Org ckp normal baby x berak klo full bf tp sy still rs susah hati.. Dah buat urutan pun msih belum berak lagi#bantusharing #seriusnanya

Mommy yg susah hati
2 Các câu trả lời

ya.normal full bf anak x berak smpai seminggu. asalkan anak x meragam, perut tak kembung. kena bg sentiasa kentut

normal sis. anak saya 4-5 hari tak berak, sekali dia buang hmmm melimpah terus 🤣