degup jntung bby

Nk tny ye, brp bulan bru blh dgr degup jntung bby dkt klinik? ke dkt swasta je? sory ye first bby huhu excited nk dgr tp skrg bru 16w

25 Các câu trả lời

Dkt kk start check xsilap 20 week ke atas.. yg sy ingt bila perut dah nmpk tu baru nurse cek heartbeat..lps dri tu setiap kali jumpa nurse akan pantau degup baby. Dkt swasta setiap kali scan dia akn cek heartbeat.

Saya haritu tak salah 15weeks dah dengar. Time tu kat kk.. Sekali tanya ada rasa baby gerak tak. 😅 sy tercengang dan tertanya², 15weeks dah boleh rasa gerak ka

sy dpt tngok degup jantung bb je dr 6w..tp xdpt dgr lgi bunyi dia.xpela tnggu je bila doc bg dgar...x pon tnggu nti g swasta wat details scan

dah alang2 nak check jantung baby. better pegi 20 mggu. semua bnda blh tgk dik even details scan pun dah blh.

6 weeks da boleh dgr... Kalu nk yg detail klinik swasta clear nampak dah... Good luck ya...

Klu dekat kk, biasanya cek jantung baby 16w-18w keatas, ikut klinik.guna fetal doppler je.

Dah boleh dah tu dengar jantung baby. Sebab 8 week pun saya dah boleh dengar jantung baby

Sy tgk jantung berkelip2 mase 8w.. pastu g private scan mase 13w dh boleh dgr. 😁

Sy pg klinik swasta 8w dh boleh dgr jantung bby,,pg kk pun 9w dh blh dgr jgk hehehe

Smalam baru pegi klinik, doc cakap 6-8 weeks dh boleh dgr jantung baby. 😍