Pergerakan bayi

hye momy, sy first bby and nk tny normal ke kedudukan bayi selalu berubah, sbb sy ad beli fetal dopler dgr jantung bby. Semalm sy cek jntung ad bela kiri, hrini sy cek jntung belah kanan. #bantusharing

1 Trả lời

bby kn bergerak2. guna dopler tu hati2. tkut yg awk dgr tu heartbeat awk bukan bby.

2y trước

ouh baik2 sy igt bby tu kat setempat je , dia just gerak2 kaki or tgn kt situ je 🤭 rupanya dia bole pusing2. hal doppler tu pon msih belajar. sbb slalu bandingkan heartbeat mmy gan bby harap tk salah la 🥰 tq komen #momtobe