baby songsang

nk tanya,macam mana nak betul kan baby songsang.baru² ni scan ,doc kata baby songsang..risau la.. baby 31 weeks..

4 Các câu trả lời

Kena tau usia kandungan jgk sis.. kalau dh sampai 36w pun baby xturun mmg kena refer pakar.. tp kalau xsampai lg, selagi tu ada peluang bg baby turun.. blh buat jalan itik ke, sujud lelama.. kerapkan jalan² dlm umah..

sama... baru scan tadi.. saya 32 minggu.. nanti 2 weeks lagi doktor nak scan balik.. kalau 36 minggu sonsang lagi kena jumpa pakar,, pakar je boleh buat keputusan samada buat urutan atau bersalin czer

cuba buat senaman MCM sujud tu..sujud lama sikit... dlm hati doa bnyk2. insyaallah Allah permudahkan.

usia kandungan awak?