Dilema baby songsang

Time 36w scan baby songsang lagi. Doc bg 1 minggu utk buat keputusan samada nak caeser atau pusingkn baby. Try cara berurut kmpg dtg appointment kat klinik scan masih songsang lagi doc kata air ketuban banyak. Hari ni appointment hospital tak tau lagi keadaan baby mcm mne. Doa2 kan semuanya dipermudahkan. Harap baby dh di kedudukan nya yg betul. Amin !! #strongandpositive

3 Các câu trả lời

mcm ank sya no 2 dulu .. 36w doc ckp baby songsang .. then sya gtau mak sya yg baby songsang .. 3 hari sblm serah diri(doc ckp sbb baby kecik) mak sya suh bgun jam 6 pagi dia pusingkan baby sya dia ckp pagi janin lembut senang nak pusing .. time dia pusing tu mmg x da rasa skit pon .. and mak sya pon pesan time solat subuh tu , sujud biar lama2 .. mak sya dulu bidan .. dia sempat urus sya time anak no 1&2 je .. time sya pregnant no 3 dia kena stroke😢alhamdulillah , sepanjang dia jaga sya dulu byk sya belajar dari dia .. dri anak no 3 smpai skrng preg ke 6 sya berpantang sndiri .. sbb mak sya x kuat mcm dulu dah

2y trước

haah boleh try mana tau berkesan kan .. tiap kali solat , sujud lama sikit ..

apa antara tips yg puan buat masa kndungan baby songsang.saya pon doc kata air ketuban banyak. rasa tkut nk cz bila doc bg tarikh utk cz 28hb ni. ada tips x puan boleh kongsi..

Semoga Allah mempermudahkan urusan mommy ye. Moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y trước

Alhamdulillah baby lahir secara normal dan sihat 41minggu😊