confius cara pengiraan

Nk Tanya.. sy x fhm Cara kiraan pregnant.sy last period bln 6..yg bln7 period 3 hari tp dlm 3 hari tu sy period setitik je. sy pergi klinik dktor ckp 6w. perut sy besar mcm pregnant 3@4 bln dh..mcm mna yea??

2 Các câu trả lời

Setiap org lain2 sis.... Tgok pada badan kita juga ada yang awal mengandung dh boleh nampak babypump, ada yang Smpai bersalin org x sedar di mengandung ... Janji baby dlm perut sihat

Alhamdulillah.. Moga dipermudahkan.. Maybe setiap org berbeza2.. yg sy ni pulak... dh 12w.. tp xnampak sgt..😂 its normal.. ikut badan jugak.