Period berulang kali tapi sedikit

Ibu. Ada x sama masalah mcm sy? Sy period x teratur lps cucuk depo. sy dh berhenti cucuk pada bln 10 haritu. Tp period masih x clear. Bln 9 haritu x dtg. Bln 10 dtg 2× ckit tp lama, bln 11 dtg 1× tp kjp je. Bln 12 ni dtg 3× tp skjp². kali ke 3 dtg mcm bnyk ckit tp 3 hari je.. stop 2 hari ni dtg plk 😭tolong. Apa patut sy buat. #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

mungkin sbb hormon berubah. kalau berlarutan, kena pergi cek doktor juga. yg bab period tu kira dari hari pertama keluar sampai hari 15. kalau selepas 15 hari masih keluar walaupun sikit2, dah kena mandi wajib & solat mcm biasa. cuci bersih & tukar pad/pantyliner tiap kali nak solat.

2y trước

baik ibu trm ksh ya.. 🥰

hormon xbetul tu

2y trước

betul jgk tu.. bila lh blh betul blk.. terima kasih ya ibu🥰