Saiz kantung berbeza

Rabu minggu lepas sy ad ke klinik untuk pengesahan kehamilan. Dr klinik ni ukur saiz kantung dah 7w1d. Hari ini sy ke klinik yg berbeza dn dr klinik ni scan ukur saiz kntung sy 5w2d. Sy period tak teratur.last period bln 3. Mmg xleh pakai pengiraan last period . upt mmg negatif untk bln 3 dan bln 4. Sb opk sy baru positif masa 11/5 haritu .kira bln 5 bru sy berovulasi . Sy overthinking sb bln 1 hritu sy gugur janin xbrkembang. Ada tak pengalaman yg sama dgn saya?

2 Các câu trả lời

Kalau period tak teratur, doktor akan ambik due date ikot size baby masa scan nanti

Nti kena confirm kan semula dgn doctor sis nti salah EDD tu nti..