sis confuse

nk tanya point ni utk apa? boleh tebus ke.. bru guna aps ni.. biasa nk tgk perkembangan bby n chck berapa hari je :)

5 Các câu trả lời

Mcm bib baby tu kan sis kchik panda..sy br je dpt dlm mggu ni .. dia amik ms sebulan br dpt 😉✌mcm susu kmbing ritu pn dpt lm juge.smpai sy dh lupe2 dh bile redeem..tgk br dpt last month😂jnji kita tnye TAp jika email ttg redeem kita xpnh dpt..

Boleh tebus dapat barang free je, tapi kena selalu check dekat reward tu sebab barang selalu sold out.

5y trước

Sis kechik panda dh chck email mebi trmsuk dkt spam ke if trlepas pandang? Klu x sis try email TAP tnye ttg apa sis redeem..nti dorg akan respon asap 😉

Blh tebus brg free sis..tgk nilai point sis yg dh trkumpl brp..kmdian blh tebus d bhgian reward 😉

boleh kumpul point dan tebus barang sis. 😊

Yes sis.. bole tebus rewards.