nk tanya

Point yg kita dpt tu kan kita blh tebus bila dh tebus mcm sya tebus yg shopback tu oky la dpt duit dlm tu tpi dlm tu kan blh guna untuk mcm2 sya nk guna untuk topup tpi bila tekan terus dia suruh pilih lazada jdi mcm mne ye nk isi topup dri situ sesiapa pernah guna untuk ni please ajar or tlg sya..

2 Các câu trả lời

Awk gi menu belah kiri atas skali pastu awk cri reward awk tekan situ awk pilih la pastu tekan claim ke atau redeam

Mcm mana nk tbus duit.saya xfham lgi kegunaan point