ruamm.. help pleaseeee ??

hi, nk tanya mommy2 kalau baby 3m ada ruam sampai jd berkuping2 nk buat ape ye, haritu dekat pipi n kepala, dah letak tepung ubi dy okeyy dah, sekarang dekat belakang telinga pulak jadii.. sampai berkuping2, merah2, kesian tengokk.. lagi 1, kenape ekk nenenn baby keras?? selalunya baby baru lahir je jadi macam tu, ni dah 3m baru keras.. anyone??

1 Trả lời

Saya guna baby cream joielle . Pakai sehari esok nya ruam yang teruk start mengering and lama lama hilang . Baby saya awal hari tu je ada biji kat tetek tu . Ni dah sebulan setngah tak de dah

5y trước

thankyouu yee.. nnt sy cari krim tuu..