lendir bersama darah

nk tanya, kalau keluar lendir sekali dengan ada darah kenapa ye? normal ke? saya anak first. so tkde pengalaman. sikit je yg lendirnya and sikit je darahnya.

1 Trả lời

Brapa week ya? Lendir dgn darah ni salah 1 tanda nk bersalin. Better g hospital terus check

5y trước

tadi check baru 1cm bukak. dr suruh je masuk hospital terus. tapi ada nurse ckp tkyah lg. nk suruh bersama suami lebih kerap 😂 lagipun saya kalau blh nk lepaskan ngidam dulu. ada satu makanan lg yg tk dapat makan 😂 insyaAllah Aamiinn.. tq 😊