Assalamualaikum..

nk minta pendapat...22.1 ni sy kena bsalin secara czer @38weeks..dlm tempoh berpantang,sy bercadang nk berpantang dirumah sendiri,lebih selesa dan senang nk urus ank2 yg lain sekolah..rumah sy tgkt 3 apartment xde lif..blh ke kalau bsalin czer naik tangga slow2?lmbt pun xpela kn...

2 Các câu trả lời

please jgn sis , bahaya , kwn sy czer then slalu turun naik tangga sbb rumah kitorang teres 2 tingkat last2 tmpt injection dkt peha yg utk cairkan drh tu jd luka n berlubang smpai berkuman smpai sy tgk mata dy da bintik2 hitam sbb kuman merebak , 6 bln ddk hospital utk recover blk , now alhamdulillah dy da sihat , bdn kita nx pakai lama sis , fikir baik2

rsanya bgus d rumah mak atau mntua...sbb lpas mlahirkn kta ada appoiment cek kuning bby..ari2 tu nak trun naik tngga..klau sis rsa kuat xda msalah kot..tp tkut effect lain..